Gezellige groepsactiviteiten

Lijkt het u leuk om iets extra’s toe te voegen aan uw feest of bijeenkomst? Gezellig met elkaar bezig zijn heeft altijd een positieve invloed op de sfeer. Uw gasten leren elkaar zo ongedwongen en op een andere manier (beter) kennen!

Kies uw groepsactiviteit

Wij hebben verschillende activiteiten die zeer geschikt zijn als toevoeging aan uw feest of bijeenkomst. Wat denkt u bijvoorbeeld van een wervelende Salsa-workshop tijdens uw feestavond? Boogschieten, steppen of een zeskamp behoren ook tot de mogelijkheden. Of gaat u liever de strijd aan met uw vrienden of collega’s tijdens een aantal uitdagende outdoor-activiteiten gevolgd door een buffet of barbecue?

Op onze locatie of in de unieke omgeving

Afhankelijk van de groepsactiviteiten die u kiest kan deze plaatsvinden in de feestzaak, op het grote grasveld achter ons zalencentrum, maar ook in de nabijgelegen boswachterij Sleenerzand (500 meter) of bij de zwemplas Kibbelkoele.

Neem gerust contact met ons op voor de mogelijkheden. Wij maken graag een voorstel op maat!

 

 Vraag direct een offerte aan

Pub Quiz voor groepen

Pub Quiz voor groepen

Pubquiz is een gezellige, competitieve activiteit tijdens uw familiefeest of personeelsfeest. De kandidaten beantwoorden in teamverband (maximaal 4 personen per team) vragen die door de quizmaster gesteld worden. De quiz bestaat uit verschillende rondes waaronder een...

Lees meer
Mountainbiken in Het Sleenerzand

Mountainbiken in Het Sleenerzand

Samen met vrienden of collega’s een route fietsen door de bossen rondom recreatieplas De Kibbelkoele! Direct vanaf Trailcentrum Wielens kunt u starten met een unieke ATB-route van 32 kilometer door Boswachterij Het Sleenerzand! Mountainbikevereniging De Bushbikers uit...

Lees meer

Pin It on Pinterest