Restaurant Wielens in Noord-Sleen

Gezellig uit eten in een warme sfeer

Restaurant Wielens ligt aan de brink in Noord-Sleen, slechts 8 kilometer van Emmen. Een comfortabel, ruim opgezet restaurant met een warme, ongedwongen sfeer. Vanuit het restaurant en vanaf het terras geniet u van een prachtig uitzicht op de karakteristieke boerderijen aan de brink.

Wat kunt u verwachten bij
Restaurant Wielens?

  • Heerlijk eten van onze Hollandse menukaart.
  • Smaakvolle gerechten bereid met verse streek- en seizoenproducten.
  • Ook voor koffie met taart, lunch en borreltje!
  • Groot terras met prachtig uitzicht op de Brink van Noord-Sleen.
  • Met een voedselallergie of dieet kunt u bij ons ook lekker eten.
  • Zeer goed toegankelijk voor mindervaliden of met een rolstoel.
  • Speciale mogelijkheden voor feesten en groepen.
  • Ruime, gratis parkeerplaats met camerabewaking (ook geschikt voor touringcars).

Lunch, diner, koffie met gebak, borreltje…

Ons restaurant heeft ruime openingstijden, zodat u overdag gewoon bij ons binnen kunt lopen voor een kopje koffie met gebak van de warme bakker of een lekker drankje. Vanaf 12.00uur bent u van harte welkom om een hapje te eten van de lunchkaart of dinerkaart.
In ons gezellige restaurant serveren we ‘s avonds heerlijke gerechten uit de ambachtelijke Hollandse keuken. Onze koks werken met zoveel mogelijk met mooie (biologische) streek- en seizoenproducten. Ook vinden we het leuk om te werken met zogenaamde ‘nostalgische’ producten als bloedworst, zwezerik of pastinaak. Of wat denkt u van een stukje arretjescake?

Bekijk onze menukaart

Uit eten met een allergie

Wij merken dat steeds meer mensen last hebben van voedselallergieën of speciale diëten volgen. Ook dan kunt u goed bij ons terecht (mits vooraf bij ons aangegeven). Veel van onze gerechten op onze menukaart zijn bijvoorbeeld al glutenvrij. Neem gerust even contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken!

Groepsarrangementen

Restaurant Wielens beschikt over meerdere sfeervolle zalen, ideaal voor bijvoorbeeld uw bruiloft, familiefeestje, verjaardag of vergadering. Wij hebben een ruime keuze uit buffetten waar u met uw gezelschap van kunt genieten. Wat denkt u van ‘private-dining’ of een goed verzorgde barbecue in onze tuin? En ook een combinatie met leuke groepsactiviteiten behoort tot de mogelijkheden!

 Bekijk de mogelijkheden voor groepen

Vlakbij Emmen in een prachtige omgeving

Restaurant Wielens ligt in het prachtige dorp Noord-Sleen, slechts 8 kilometer vanaf Emmen. We liggen te midden van bos, pittoreske dorpjes en vele bezienswaardigheden! Wij zijn een ideaal startpunt voor uw wandel-, fiets- of toertocht. Hier hebben wij speciaal een trailcenter met camperplaatsen voor ingericht!

 Lees meer over de omgeving