Trouwfeest

Trouwplannen? Gefeliciteerd! Je trouwdag is een speciale dag in je leven. Of het nu om een groot feest, of juist meer een ingetogen bijeenkomst gaat, bij ons ben je aan het juiste adres. Wij hebben verschillende sfeervolle feestzalen en feestelijke arrangementen voor een geslaagde bruiloft of receptie. Wij zeggen niet voor niets: De persoonlijkste manier van feestvieren. Wij denken graag met jullie mee om er een onvergetelijk trouwfeest van te maken in jullie eigen stijl!
In een persoonlijk gesprek maken wij een offerte op maat, passend bij jullie budget, zodat jullie niet voor verrassingen komen te staan!

Vraag direct een offerte aan

Jullie trouwfeest bij Zalencentrum Wielens

Zalencentrum Wielens is bijzonder gunstig gelegen ten opzichte van het gemeentehuis in Sleen (2 km), het kerkje Zweeloo (5 km) of een van de trouwlocaties in Emmen (ca. 8km). Na jullie huwelijksplechtigheid verwelkomen wij jullie graag in Zalencentrum Wielens.

Tip: Wisten jullie trouwens dat jullie huwelijksplechtigheid, met toestemming van de gemeente, ook bij ons plaats kan vinden?

Invulling van jullie trouwdag

Onze feestzalen hebben een warme, huiselijke sfeer en vormen een prachtig decor voor jullie trouwdag. Zo is onze kleine zaal bijvoorbeeld prima geschikt om na de huwelijksvoltrekking bij elkaar te komen om koffie met bruidstaart te nuttigen. In het sfeervolle restaurant kunnen jullie vervolgens samen met jullie daggasten genieten van een diner, koud/warm buffet of Drentse koffietafel.

De grote feestzaal is ideaal om jullie huwelijksplechtigheid, bruiloftsfeest en/of receptie te houden. Deze zaal heeft een ruime dansvloer en een podium, welke geschikt is voor een band of DJ. De ruimte wordt naar jullie wens ingedeeld en aangekleed.

 Lees meer over de feestzalen

Feestarrangementen

Bij jullie trouwdag hoort natuurlijk goed eten en drinken. Hiervoor hebben wij verschillende feestelijke arrangementen en een ruime keuze uit buffetten. Of wat denken jullie van een goed verzorgde barbecue in onze tuin?
Onze koks werken zoveel mogelijk met mooie (biologische) streek- en seizoenproducten. Gasten met een voedselallergie of dieet? Geen probleem, hier houden wij graag rekening mee!

Bekijk de feestarrangementen en buffetten

Bekijk alle mogelijkheden in ons zalencentrum