Feestzalen in Noord-Sleen

De sfeervolle feestzalen van zalencentrum Wielens vormen een prachtig decor voor uw feest of bijeenkomst. Van een knusse, intieme zaal tot grote feestzaal met podium en dansvloer! Of wat denkt u van een feestje in ‘kroegsfeer’ in ons café? Daarnaast kunnen we in elke zaal variëren in opstelling, er is dus heel veel mogelijk. En zo maken wij uw feest heel persoonlijk!

Tip: Ons zalencentrum is zeer goed toegankelijk voor mindervaliden of mensen in een rolstoel!

Vraag direct een offerte aan

Feestzaal

De grote feestzaal is sfeervol ingericht. De feestzaal is uitermate geschikt voor bijvoorbeeld uw bruiloft, jubileum of personeelsfeest. In de zaal is een groot podium, voor de band of DJ, maar ook ideaal voor toneelvoorstellingen, zanguitvoeringen en andere optredens. Onze feestzaal is door middel van een paneelwand in 2 gedeelten te splitsen. Op deze manier is de ruimte ook geschikt voor kleinere gezelschappen.

Aan de zaal grenst een eigen terras en de tuin. Ook deze kunnen bij uw feest betrokken worden! We plaatsen hier bijvoorbeeld een feesttent om de capaciteit van de zaal uit te bouwen. Maar ook een barbecue op het terras van de zaal of leuke groepsactiviteiten in de tuin horen tot de mogelijkheden!

  • De feestzaal is heeft een eigen ingang en toiletgroep.
  • De ruimte is tevens geschikt voor vergaderingen, lezingen en cursussen.
  • In de zaal is een goede geluidsinstallatie aanwezig.
  • De zaal beschikt ook over ringleiding. Gasten met een gehoorapparaat met luisterspoel kunnen het ringleidingsignaal ontvangen en zo bijvoorbeeld goed horen wat er op het podium gezegd wordt. 

Kleine zaal

Zalencentrum Wielens beschikt ook over verschillende kleinere feestzalen die uitstekend geschikt zijn voor kleinere gezelschappen. U kunt hierbij denken aan diverse bijeenkomsten zoals een receptie, vergadering, cursus, verjaardag of ander feestje. Maar ook ‘private dining’ (een besloten diner) behoort hier tot de mogelijkheden. Kiest u voor een zaal met een eigen bar, met een sfeervolle haard of uitzicht op de Brink?

Café

In overleg kunt u in het café een feest geven. Dit geeft direct een informele sfeer aan uw feest! Uw gasten kunnen desgewenst zelf drankjes halen bij de bar, wat uw feest lekker in beweging houdt. De gezellige muziek en lekkere hapjes doen de rest! Misschien wilt u zelfs een potje spelen op het verwarmde biljard?