Restaurant & Zalencentrum Wielens:

Al meer dan een halve eeuw een begrip

Restaurant & Zalencentrum Wielens is al meer dan een halve eeuw een begrip in en rondom Noord-Sleen.
Ons pand dateert uit begin 19e eeuw, de horeca-activiteiten al sinds begin 20e eeuw!

Uniek in de regio

In 1952 namen Hindrik en Annie Wielens het bedrijf over van de familie Strootker en begonnen een café met boerderij en kruidenierswinkel. In 1975 kwamen Wim en Grietje Wielens bij het bedrijf in. Zij namen in 1979 het bedrijf over. De winkel werd in 1977 van de hand gedaan in overleg met Café/Winkel Berends, eveneens gezeteld in Noord-Sleen. De familie Berends stopte met hun horeca-activiteiten en zetten de winkel als zelfbedieningswinkel voort. Deze collegiale afspraak haalde zelfs De Telegraaf en het Algemeen Dagblad.

Het bedrijf werd in 1981 fors uitgebreid met een feestzaal voor feesten en partijen tot 275 personen. In die tijd uniek in de regio.

Derde generatie aan het roer!

In 1999 besloten wij, Erwin en Letty Wielens, het bedrijf voort te zetten. Vanaf 2003 hebben wij de dagelijkse leiding in handen. Wij hebben het bedrijf helemaal aangepast aan de wensen van deze tijd. Het restaurant en de zalen zijn ingericht in een warme stijl, met veel comfort en een herkenbare, huiselijke sfeer. Er hangt een ongedwongen sfeer, waardoor u zich snel thuis zult voelen. Wij hebben gastvrijheid hoog in het vaandel en doen wij er alles aan om uw gelegenheid compleet en zoveel mogelijk op maat te verzorgen!

Het team

Dit doen wij natuurlijk niet alleen, maar met een team van professionele, gastvrije mensen.

De locatie

Met deze video krijgt u een indruk van de buitenkant en de omgeving van ons bedrijf.

Pin It on Pinterest