Trailcenter Noord-Sleen


Nieuw in 2020 en uniek in Nederland:
Mountainbike Trailcenter Noord-Sleen in Drenthe, helemaal ingericht voor mountainbikers en fietsers. Het trailcentrum is een ideaal verzamel- en start/finishpunt voor mountainbikers en fietsers met diverse faciliteiten. Zo kunt u bij ons uw auto veilig parkeren, toiletten en douches gebruiken, uw fiets schoonmaken of repareren en in ons restaurant bent u van harte welkom voor de versterking van de inwendige mens. Ons trailcenter is het startpunt voor de mountainbikeroute op het Sleenerzand en sluit direct aan op het uitgebreide fietsknooppuntennetwerk van Drenthe. Heeft u een camper dan kunt u overnachten op onze nieuwe camperplaatsen!

Trailcenter Noord Sleen opent 6 juli 2020 de deuren!

Faciliteiten Trailcenter

Op dit moment is het trailcenter in ontwikkeling. U kunt al gebruik maken van de parkeerplaats om uw fiets- of mountainbiketocht te starten. Vanaf 6 juli 2020 kunt u ook gebruik maken van de volgende faciliteiten:

  • Gratis parkeren op onze parkeerplaats met camerabewaking
  • Gratis gebruik van toiletten
  • Gebruik van kleedruimte en douches (douche met munten)
  • Restaurant met zonnig terras aan de brink
  • Mogelijkheid voor schoonmaken en sleutelen fiets
  • Bewaakte fietsenstalling
  • Verhuur mountainbikes en gewone fietsen
  • Mogelijkheid tot overnachten op onze camperplaatsen

MTB Routes

Direct bij het Trailcenter start een mooie en gevarieerde mountainbikeroute van 32 km. Er is ook een verkorte lus te rijden van 20 km. De route is aangelegd en wordt onderhouden door de Bushbikers.

Bekijk de route

Fietsroutes

Fietsknooppunt 13 ligt direct voor de deur van Trailcenter Noord-Sleen. Met het fietsknooppuntensysteem stelt u zelf uw eigen route samen aan de hand van het aantal kilometers dat u wilt fietsen. Zo kunt u de omgeving van Noord-Sleen gemakkelijk op de fiets verkennen.

Fietsverhuur
U kunt bij het trailcentrum ook fietsen, e-bikes en mountainbikes huren (minstens 24 uur van te voren)! Dit doen wij in samenwerking met de volgende fietsenzaken:

André Janzsen Fietsen in Noord-Sleen; 0591- 362 553
Bikes4you in Emmen; 0591- 514 691
Egbert Egberts Fietsen in Borger; 0599- 234 224

Arrangement

Maak er een gezellige dag van… en boek een compleet arrangement. Begin de dag goed met koffie en gebak, tussendoor een heerlijke lunch en/of afsluiten met een welverdiend koud biertje of smakelijk diner! Voor groepen zijn er ook mogelijkheden om de dag af te sluiten met BBQ of buffet.  

Reserveer een tafel, bekijk onze groepsarrangementen of vraag naar de mogelijkheden op maat!

Uitdagende tochten in een prachtige omgeving

Trailcenter Wielens ligt in het prachtige dorp Noord-Sleen, slechts 8 kilometer vanaf Emmen.

We liggen te midden van bos, pittoreske dorpjes en vele bezienswaardigheden! Een ideale omgeving om te wandelen, fietsen of een toertocht met bijvoorbeeld uw oldtimer of motor te maken.

Het trailcenter is mede mogelijk gemaakt door: Provincie Drenthe

 

Pin It on Pinterest