Kerstavondbuffet

Kom direct goed in kerstsfeer met ons Kerstavondbuffet op dinsdag 24 december a.s. Heerlijk genieten van een grote verscheidenheid aan huisgemaakte voorgerechten en hoofdgerechten, die op het feestelijke kerstbuffet aan u worden gepresenteerd. Het verrassingsdessert wordt aan tafel geserveerd. Voor de kinderen is er een speciaal kinderbuffet én een kinderijsje met verrassing toe.

Reserveer direct uw tafel

Kerstbuffet op Kerstavond

We stellen een uitgebreid kerstbuffet voor u samen met een ruime sortering vlees- en visgerechten, waaronder graved lachs, meervalfilet, forelfilet, gerookte zalm, Coburger ham en gerookte eendenborst. Maar ook stoofschotel, hertenbiefstuk, wildzwijn kotelet, lamrack, spareribs, biefstuk, gehaktballetjes en schnitzel zullen niet ontbreken. Er is dus echt voor elk wat wils. U kunt dit naar keuze o.a. combineren met gebakken aardappelen, frites, aardappelgratin, quiche, rijst, verschillende soorten groenten, rauwkost, diverse huisgemaakte salades en stokbrood met verschillende smeersels. Natuurlijk zal ook een uitgebreid dessert niet ontbreken.

Er is een apart kinderbuffet met frites, poffertjes, knakworstjes, partysnacks, ananasschijven, perzik partjes en plakjes komkommer.

Datum: 24 december 2019
Aanvang:  18.00 uur en 19.00 uur
Prijs volwassenen: € 26,00 p.p.
Prijs kinderen (tot 12 jaar):  € 13,00 p.p.

Reserveer direct uw tafel

NB: Wij zijn beide Kerstdagen gesloten.

Pin It on Pinterest