Koningsdag Emmen

Koninklijke Familie bezoekt Emmen op Koningsdag

Op zaterdag 27 april kleurt Emmen Oranje, want de Koninklijke Familie brengt tijdens Koningsdag een bezoek aan de stad! Het belooft een feestelijke dag te worden vol oranje gezelligheid en festiviteiten. Wilt u dit spektakel van dichtbij te ervaren, reserveer dan nu alvast uw camperplaats bij Wielens. U verblijft dan op slechts 8 km van het centrum van Emmen, waar dit gezellige feest plaats zal vinden!

Op Koningsdag zullen de Koning en zijn familie een mooie wandeling maken door het bruisende centrum van Emmen. Maar er zijn niet alleen op zaterdag festiviteiten in Emmen, het wordt een heel feestelijk weekend! Er worden in het centrum allerlei feestelijke activiteiten georganiseerd (detailhandel, horeca, cultuur). Van koopavond en koopzondag met een koninklijk tintje, een vrijmarkt en een feest op Koningsdag op het Raadhuisplein tot laat in de avond. Bekijk het complete programma

Wacht niet langer en verzeker uzelf van een plekje op onze camperplaatsen tijdens deze bijzondere Koningsdag in Emmen.

Meer info en reserveren

Let op: de beschikbaarheid is beperkt, dus wees er snel bij om teleurstelling te voorkomen. Neem vandaag nog contact met ons op om uw reservering te plaatsen.